M-am lăsat de blog

Da, ai citit corect. M-am lăsat de blog, de nenumărate ori, și m-am reapucat. Nu am fost consecventă și nu am fost suficient de determinată ca să am o contuinuitate în a scrie. Am încercat să fac video-uri pe youtube, am încercat să mă axez pe doar instagram, dar tot la scris am ajuns.
Este „locul” unde eu mă simt în largul meu, unde mă exprim cel mai bine, și chiar dacă tot mai multe persoane preferă să vadă un review pe YouTube decât să citească o părere într-un articol, consider că scrisul „nu moare niciodată”.

Mi-am deschis prima tentativă de blog prin vara lui 2011 când toată treaba asta era foarte nouă în România. Îmi amintesc că am scris un review de maaaxim 100 de cuvinte pentru Vitamina B5 de la Farmec. Le-am trimis articolul iar ei mi-au multumit tare frumos într-un mail. Îmi pare rău că nu am fost atunci suficient de perseverentă, poate că acum eram la un alt nivel. Never mind, important este că nu am renunțat, iar eu sunt tot aici și scriu aceste rânduri.

Apoi au urmat si alte încercări pe platforma wordpress, thanks God că era free, am învățat să fac singură totul, cap-coadă la un nivel foarte foarte rudimentar. Focusul meu a fost întotdeauna asupra articolelor de beauty și makeup, chiar dacă am mai strecurat ici-colo câte un articol cu altă tematică, dar mai răruț că-i mai drăguț.

Una dintre cele mai regretate acțiuni ale mele a fost aceea când mi-am închis blogul anul trecut. Scriam pe Makeup With Adela, un blog care nu mai există, și de pe care nu am reușit să recuperez mare lucru. Era un blog pe sufletul meu, nici acum nu înțeleg ce m-a demoralizat și ce m-a determinat să renunț așa la munca mea cumulată de-a lungul anilor.
În continuare îmi place să scriu, să mă delectez oriunde. Când am puțin timp liber în weekend îmi iau laptopul și scriu cateva rânduri, care de cele mai multe ori nu se transformă într-un articol, ci rămân acolo în draft

Și-uite așa după mulți ani de zile, mai promit încă o dată că nu voi renunța la confortul meu virtual. Îmi promit mie că nu voi mai da cu piciorul la munca mea.
Sper ca aceste rânduri să te inspire câtuși de puțin, să te facă să nu renunți la munca ta. Oricât de nesemnificativ ți se pare ceva, dacă o faci pentru sufletul tău, keep going!

Weekend fain!
Adela.

Comments

Cristina Nemes
July 21, 2019 at 11:56 AM

Super, inca de cand te-am cunoscut am vazut ca ai înclinație spre acest lucru si ma bucur sa văd ca nu ai renunțat… ți-ai citit cu drag articolele si te urmaresc in tot ce faci… așadar inca o data BAFTA!!!! La cât mai multe subiecte interesante despre beauty, femei, familie, pasiuni. 😍😘July 21, 2019 at 11:01 PM

Oh, asa fac si eu. Dar ma intorc cu drag la scris, la blog si tot ce inseamna blogosfera. Sper sa nu renunt niciodata, chiar daca apar urcusuri si coborasuri. Trecem peste ele. Asa sper sa ramai si tu prin blogosfera, cu cate un articol atunci cand ai timp si dispozitia necesara. Mult succes 😘July 23, 2019 at 11:11 AM

Mă bucur tare mult că nu ai renunțațt! :* Scrie în continuare, căci scrii bine. PupiciMaria
July 23, 2019 at 7:53 PM

Lovely ♥️Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *