Viața de Makeup Artist în Ardeal

Nu mai este un secret faptul că în Ardeal predomină nunțile de zi, adică evenimenul propriu zis (petrecerea) începe în jurul orei 14.00. Însă, înainte de acesta, mai avem atât cununia religioasă cât și cununia civilă, în cazul în care aceasta nu a avut loc înainte.

Mie personal îmi plac evenimentele de zi, call me old lady, dar noaptea prefer să mă odihnesc, nu să merg la petreceri.
Însă, când vine vorba de a doua mea meserie, anume ce a de makeup artist, aceasta mă face să mă trezesc uneori chiar și la ora 3 noaptea. De ce? Pentru că până la ora 7-8 trebuie să machiezi mireasa și nașele de cele mai multe ori.
To be honest, nu mă deranjează absolut deloc. Prefer să mă trezesc devreme și să fac ceea ce îmi place, nu să mă trezesc de luni până vineri și să merg la job, dar asta este o altă poveste.

Da, noi makeup artiștii ne trezim la ore mult prea matinale pentru a fii alături de voi în cele mai importante clipe din viața voastră.
We love that! ❤❤❤
Această meserie este o alegere, așa că știm la ce ne angajăm. Momentul în care faci un curs, sau descoperi această pasiune, știi că acest lucru poate însemna atât cliente la ora 4 dimineața, cât și la ora 9 seara. Acest lucru depinde doar de disponibilitatea ta.

De asemenea, știu că nu este tocmai comod pentru o mireasă să se trezească cu nopatea în cap pentru a ajunge la programări, dupa ce mai mult ca sigur a dormit foarte puțin din cauza stresului.
Vreau să văd acea mireasă care nu e stresată cu o seară înainte de marele eveniment.

Tocmai de aceea sunt și makeup artiști care sunt disponibili și se deplasează și la domiciliul clientei, oferindu-i uneori jumătate de oră de somn în plus.
Fetelor, sunteti norocoase când găsiți pe cineva disponibil să facă așa ceva. Știți de ce? Pentru că nu este chiar ușor să transporte pe lângă gentuța cu produse de machiaj, un scaun și un ring light. Acestea două din urmă sunt indispensabile, pe lângă produsele de machiaj, evident.
Am fost și eu de câteva ori acasă la cliente, și pentu persoane dragi mai fac unele excepții, însă prefer ca clienta să vină la mine. Nu este vreum moft sau că-s eu vreo fițoasă, chiar am de pierdut din aceasta cauza, însă prefer ca fetele să vină la mine deoarece știu că am la dispoziție tot ceea de ce am nevoie.

All in all, ne place ceea ce facem, machiem cu drag și din pasiune și asta este tot ce conteaza, right girls?

Pentru că a reînceput sezunul evenimentelor, vă doresc un weekend fain și plin de momente de neuitat.

Huuugs,
Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *