De ce trebuie să alegem o pudră bună pentu setarea fondului de ten?

Aud foarte des că se spune „Mie nu îmi rezistă fondul de ten”, „Îmi lucește fața după 3-4 ore”, „Fondul acesta de ten este prea lăudat, nu rezistă chiar atât de bine”. 

Ei bine, te-ai întrebat vreodată de ce ție nu îți rezistă fondul de ten? Eu zic că există un minim de 3 motive pentru care nu îți rezistă: nu folosești o bază potrivită tipului tău de ten, nu ți se potrivește produsul, sau pur și simplu nu îl setezi cu pudră bună, sau poate chiar deloc. 

Acum urmează să îmi spui că dacă îți setezi fondul de ten cu pudră, acest arată încărcat. Te contrazic. 
Dacă folosești cantiatea potrivită și o pudră calitativă, tenul nu va arata urât și încărcat. 

Eu de-a lungu timpului am încercat câteva pudre, mai au una singura pe wishlist și anume cea de la RCMA. 

Preferata mea de până acum, și despre care îți spun câte ceva astăzi este pudra liberă de la Make Up For Ever. Am descoperit-o în primăvară și am devenit fanul ei numărul 1. Împreună cu Roxana, am luat o pudră mai mare, la 110g de pe Salon Provider. Este un deal foarte bun, mai ales dacă ai diploma de profesionist (makeup artist), deoarece mai primești un discount de 30% parcă, nu mai știu exact. Ideea e ca noi am plătit împreună pentru pudră 245 de lei, adică în ideea în care dacă îți iei o pudră bunicică, te costa minim 100 de lei pe 30 de grame. Da, încă vorbim despre pudră, da fetelor? 😁

Folosesc pudra aceasta atât la cliente, cât și pe tenul meu on a daily basis. Crede-mă că este mega spornică. Dacă îți iei împreună cu o prietenă o pudră pentru uz personal, cu siguranță o să vă ajungă minim un an.

Ea nu este complet translucidă, se vede că are puțină pigmentație, însă se potrivește super bine atât la un ten deschis cât și la unul închis. Un alt motiv pentru care o pudră de acest gen este o investiție bună: o poți folosi indiferent dacă ești bronzată pe timpul verii sau dacă ai tenul ca brânzică, pe timpul iernii.

Sunt curioasă câte dintre voi folosiți pudră pentru setarea fondului de ten și care este preferata voastră?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *