Cine este fata din spatele blogului?

Acest articol este un rezultat al faptului că am fost provocată să spun mai multe lucruri despre mine. Să vă arăt cine e fata din spatele blogului. Misterios, nu-i așa?

Bună, sunt Adela și sunt Blogger și Makeup Artist în timpul liber.

„Bună, Adelaaa!” – see what I did here? 😂 😂

Hai să revenim la lucruri serioase. 

Am 27 de ani și sunt pasionată de ceea ce însemnă frumos. Nu fac doar asta, am și un full time job la Emerson. Pentru cunoscători, da, e multinaționala aceea din capătul Clujului. Lucrez deja de 3 ani și jumătate acolo, ceea ce pentru mine este foarte mult. 😂

Sunt căsătorită cu cel mai răbdător bărbat din univers. Doamne la cât chin l-am supus. Îmi faci o poză, te rog? Hai, mai vreau una aici, și încă una aici. Hai te rooog! #căsnicianoastrarezistă ❤

Nu vreau să fac aici o descriee lungă și plictisitoare, ci o să răspund la unele întrebari care mi-au fost adresate pe insta story acum câteva zile.

Ce tip de machiaj îți place cel mai mult?
E foarte foarte greu să mă decid asupra unui singur tip de machiaj. Dar, dacă ar fi să aleg două tipuri de machiaje, acelea ar fi: Ruj roșu si eyeliner și al doilea, smokey eyes în nuanțe de maro și ruj nude. What can I say? I am a classic.

Care este cea mai mare fobie a ta?
Oh, paianjenii. Nu am treabă cu nicio insectă, însă paianjenii mă sperie extraordinar.

De câți ani locuiești în Cluj, te-ai muta de aici?
Locuiesc in Cluj din toamna lui 2011 și sincer îmi place mult. Nu știu dacă m-aș muta, for now definitely no.

Recomandari de localuri în Cluj
Eu nu prea ies în localuri, dar am 4 preferate, și foare comune de asemena: Nobori, Marty, DOT și Euphoria.

Cu ce te ocupi în timpul liber?
Care timp liber? 😂 Glumesc. Scriu pe blog, ediez poze, fac poze sau machiez. Cam acestea sunt activitățile care îmi ocupă așa zisul timp liber.

Care este cartea ta preferata?
Cartea mea preferată. Hmmm. Greu. Am fost medic la Auschwitz, este cu siguranță una dintere preferatele mele, dar mai am și altele, cu siguranță.

Îți place să cunoști oameni noi?
Da și nu. Îmi place să cunosc cât mai mulți oameni, dar sunt o introvertită și mi-e super greu să ma antrenez într-o discuție. De foarte multe ori, oamenii cred că sunt o arogantă și nu este cazul, pur și simplu nu pot sa mă implic în discuții.

Recomandări de SH-uri in Cluj
Oh, nu merg prea des in SH-uri, deoarece pe cand ies eu de la job, majoritatea sunt inchise, dar am cateva favorite: Humana, SH-urile de pe Str. Fabricii (pareta cu Panemar) și mai este unul in Marasti, cum mergi către Expo dupa OMV la etaj; nu știu exact dacă are vreun nume, are atât încălțăminte cât și haine.

Care este secretul tenului tău?
Tenul meu nu este în cea mai bună perioadă a lui, momentan, am „dobândit” niște pete de la soare. Însă ceea ce îmi face tenul să arate mai bine, de câțiva ani este hdratarea corespunzătoare. Acesta este „secretul”.

Cum e sa fii așa tânără și căsătorită?
Ei, nu sunt chiar atât de tânără, am 27 de ani, iar Alex are 29. Părem putin mai tinerei dar nue chiar așa.

Sper ca ți-a plăcut acest articol, și dacă mai vrei și alte astfel de articole, mai intime, poate urmează și partea a doua.

Pupici,
Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *