De ce să pui sau să nu pui mâna pe burta unei femei însărcinate

Poate vei spune că nu sunt în măsură să spun nimic când vine vorba de subiectul acesta deoarece nu sunt însărcinată. Nu sunt însărcinată! Ei bine, nu e chiar așa.
Indiferent că ești sau nu însărcinată, ține puțin de bun simț și de invadarea spațiului intim. Din punctul meu de vedere nu îți poți permite să mergi în stânga și în dreapta să pipăi burticile femeilor însărcinate.
De ce ai face asta? Ce te face să simți? Crezi că se ia? Cu siguranță nu așa se concepe un copil, crede-mă. Însă, pe graviduță o face să se simtă inconfortabil as hell de cele mai multe ori.

Am facut un pool pe instagram și mi-am înterbat urmăritoarele dacă le-ar deranjat/le-au deranjat să fie atinse pe burtică pe timpul sarcinii.

Surprinzător pentr mine, răspunsurile primite au fost aproximativ 40/60, pentru da și pentru nu. Pot să înțeleg și să respect decizia fiecărei femei, până la urmă fiecare știe cât este de deschisă la a împărtăși bucuria și momentul minunat prin care trece.

Eu una însă, nu cred că aș permite multor persoane să îmi atingă burta în unele din cele mai intime momente. Poate vi se pare selfish, insă pot număra pe o mâna persoanele căroroa le-aș permite asa ceva. Sorry not sorry. My body, my rules.

Tu cea căreia ți-a plăcut să fii mângâiată pe burtă, pune-ți întrebarea dacă și altor femei le-ar plăcea. Înainte să sari la burtica aia ca la o farfurie de cartofi prăjiți întreabă, cere-ți voie.
Hai să îți spun o comparație foarte bună (thanks Chris).Dacă vezi o femeie care era până nu de mult plată, iar acum tocmai și-a pus silicoane, mergi să îi pipăi sânii doar pentru că „au crescut”? Dacă nu ai face acest lucru, nu ar trebui să atingi nici burtica. Punct.

Scopl acestui articol nu este să îmi iau hate sau să supăr pe cineva, chiar nu. Este doar un semnal de alarmă pentru persoanele care sunt dispuse să intre în spațiul intim al unei femei gravide.
Nu faceți asta, femeia aceea și coprul ei trec și așa prin foarte mult schimbări și stări diferite, nu au nevoie de încă un factor extern care să le facă să se simtă diferit.

Sunt curioasă care este punctul tău de vedere cu privire la acest subiect?

Să ai o duminică frumoasă,
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *