Infaillible – More Than Concealer – Review

Hello și bine v-am regăsit aici, în locul meu favorit. Astăzi povestim puțin despre concealer sau corector. Pentru că sunt des întrebată care este diferența între acestea, ei bine nu e nicio diferență. E același lucru, corector este cuvântul românesc, iar concealer este împrumutat de la americani, pentru că ne place nouă românilor tare mult romgleza, nu-i așa?

Ei bine, începând din vară, eu m-am îndrăgostit de un corector pe care cu siguranță l-ați văzut destul de des la mine pe instagram, anume Infaillible – More than Concealer de la L’Oréal. Este un corector perfect! Dacă până acum preferatul meu era Instant Anti Age Ereaser de la Maybelline, acum acesta de la L’Oréal ocupă aceiași poziție în sufletul meu. Eu nu am ce să îi reproșez acestui produs. Are o cantitate considerabil mai mare decât alte concealere, 11 ml și un termen de valabilitate de 6 luni de la deschidere. ❤

Unele fete care au încercat Tarte – Shape Tape spun ca e un dupe super bun, la un preț mult mai accesibil, evident! Încă nu am avut șansa de a încerca acel concealer, însă acesta îmi place maxim! Îl folosesc atat pe cliente cât și pe mine aproape zilnic, e amazing! Nu se adună în liniile fine de pe pleoapa inferioară, rezista eroic întreaga zi și are o acoperire foarte foarte bună! Ce poți să-ți dorești mai mult de atât de la un corector? În pozele de mai jos poți observa nivelul de acoperire pe care îl are o mică cantitate de corector. Pentru mine ca și makeup artist acesta este un lifesaver, deoarece tot timpul am nevoie de un concealer cu acoperire mare, pentru a nu încărca prea mult tenul clientelor.

Produsul îl găsești la standurile din L’Oréal din DM sau online, îți las mai jos câteva link-uri de unde îl poți achiziționa.

🎀 Notino
🎀 eMAG
🎀 LookFantastic

Personal, consider că un corector bun alături de o pudră la fel de bună pentru setare, (aveți aici o sugestie) fac echipă extraordinară pentru un machiaj care să reziste întreaga zi, fie că optați pentru un machiaj full face cu acoperire mare, fie că vă doriți o acoperire lejeră. 

Sa aveți o seară superbă și un Decembrie minunat alături de cei dragi!

Love, Adela. ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *