Mască de față cu argilă

Hello și bine te-am regăsit, a trecut ceva vreme de la ultimul articol, știu însă timpul meu liber pe care mi-l alocam blogului s-a redus brusc și considerabil, din păcate. Lăsând lamentările la o parte, astăzi vă povestesc puțin despre exfolierea tenului.

Consider că este foarte important să avem grijă de tenul nostru! Degeaba ne punem produse de machiaj de x bănuti de la firma y, dacă tenul nu este îngrijit corespunzător. 

Din punctul meu de vedere există un minim de atenție și îngrijire care trebuie oferite tenului: demachierea, exfolierea și hidratarea!  

Astăzi povestim puțin despre eliminarea pieli moarte de la suprafața tenului și care este cea mai simplă metodă de exfoliere și de hidratare în același timp. 

Foarte multe cliente mă întreabă ce să facă pentru un ten luminos și ca să scape de cojițele  de piele moartă de la suprafața tenului. E bine cea mai simplă mască pe care o poți realiza este mască cu argilă și ulei de măsline. Ai nevoie de 3 ingrediente, iar două dintre ele se găsesc aproape în orice casă, anume: argila, ulei de măsline și zahăr sau mălai. 

Atunci când am probleme cu tenul apelez la acest tip de mască iau un pliculet de argilă îl amestec cu ulei de măsline,de argan sau de cocos, depinde ce am în casă la momentul respectiv și îl aplic pe față. 

O las să acționeze aproximativ 30 de minute după care o dau jos cu zahăr. Poți să folosești orice produs abraziv spre exemplu poți să folosești mălai pentru că este mai puțin dur sau zahăr asta depinde de preferințele fiecăruia, eu folosesc zahăr pentru acesta îmi este la îndemană tot timpul.

îmi place să folosesc argila de la Farmec momentan, pe care v-o și recomand cu mare drag, este la un preț foarte foarte accesibil. O gasesti aproape peste tot, costa doar 1-2 lei pliculețul sau 13-15 lei o cutie întreagă cu 10 plicuri. Termenul de valabilitate îți permite să cumperi o cutie, având în vedere că loturile care se găsesc acum prin magazine sunt valabile până în muuult și bine. Să nu mai mentionăm faptul că susținem o afacere care a început local în Cluj-Napoca.

Sunt curioasă să aflu care este cel mai simplu truc al tău pentru un ten sănătos.

Te pup și îți doresc sărbători superbe alături de cei dragi.

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *