Tratament cu Retinol de la Gerovital

Bună și bine v-am regăsit aici pe blog. Astăzi vă povestesc despre un subiect pe care eu cred că îl așeptați de mult și cu nerăbdare, și anume tratamentul pe care l-am făcut pentru diminuarea petelor cauzate de soare. 

În îngrijirea tenului există o regulă de aur care ar trebui respectată cu sfințenie! SPF! Da, simple as that! O regulă de aur pe care nu am respecat-o după cum bine se poate vedea pe tenul meu.

De asemenea, după cum bine știți probabil, acum aproximativ două luni am început un tratament cu retinol pentru diminuarea acestor pete cauzate de soare. Acestea fiind dispuse pe tenul meu la nivelul fruntii și pe pomeți. Locurile cele mai proeminente oarecum de pe fața mea, și care ies cel mai bine în evidență. 

Tratamentul de la Gerovital (Farmec) este primul cu retinol pe care il testez, pentru problema pe care o am.  Cei de la Farmec ai fost foarte drăguți și mi-au pus la dispoziție cele 3 produse care formează o rutină completă cu retinol:

Cred că puteți observa în poza de mai jos cât de deplorabil arată tenul meu. Unul dintre motivele pentru care îmi place să folosesc full face coverage foundation este acesta, să îmi acopăr petele. 

Sunt realistă și știu că petele „dobândite” de-a lungul a doi ani de zile nu le pot șterge cu buretele după un singur tratament, însă sunt încrezătoare și mi se pare că tenul meu arată puțin mai bine în poza de mai jos. Aceasta este făcută la aproximativ o lună și jumătate de la începerea tratamentului. Pe parcursul acestei perioade am folosit fiolele cu retinol o dată la 3-4 zile, deoarece nu este recomandată folosirea lor zilnică. 

Cu siguranță plănuiesc să continui acest tratament până când tenul meu v-a arăta superb. It is going to be a long way, but it will be worth it. ❤

Îngrijirea tenului este mult prea importantă, iar eu mi-am dat seama de asta puțin cam târziu, însă odată ce te arzi, apoi sufli și în iaurt, nu-i așa? 

Sfat pentru younger me și pentru toate fetele care încă nu folosesc SPF: Please use it! În fiecare zi, indiferent de anotimp, doar pentru că este iarnă și soarele nu este puternic pe cer, razele UV sunt tot acolo. 

Să aveți o zi faina și un sfârșit de an minunat!

Love, Adela.

Dacă vreți să aflați primele când postez noutăți, nu uitați să mă urmăriți pe:
Facebook | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *