Kat Von D – Eyeshadow Palette Anniversary – Review

Oh, dar de când îmi plănuiesc să scriu acest articol. Nici nu vă puteți închipui. Cred că este singurul articol pe care l-am amânat aproape un an de zile. Nu mă întrebați de ce, pur și simplu nu i-a venit rândul. 

Da, chiar dacă este puțin tardiv și e plin internetul de recenzii la acest produs, vreau să vă spun și eu câte ceva despre această paletă. 

Oricum nu mai e un secret faputul că îmi place, deoarece ați văzut-o de nenumărate ori pe instagram, în mai multe machiaje, realizate atât pe mine cât și pe cliente. Am în acest articol 3 machiaje realizate cu paleta aceasta, unul mai colorat decât celalalt. 

Îmi plac culorile, foarte mult! Cred că asta îmi place cel mai mult la această paletă, faptul că are o gamă largă de culori. Un alt atu este faptul că fardurile nu sunt deloc prăfoase și sunt mega pigmentate. Tot ce ne dorim noi makeup artiștii de la o paletă de farduri, nu-i așa? 

Dacă ar fi să aleg o culoare preferată, aceasta ar fi turcoazul Leafar (colțul din dreapta, sus). Da, cu siguranță acesta e preferatul meu, urmat de golden-rose-ul duochrome, Alexandra

Sunt curioasă care este paleta voastră preferată, care conține o gamă largă de culori, deoarece dacă vorbim despre culori neutre, cu siguranță alta este preferata mea. Despre aceea poate voi scrie un alt articol. 

See you soon & have an amazing year!

Love, Adela.

Dacă vreți să aflați primele când postez noutăți, nu uitați să mă urmăriți pe:
Facebook | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *