Eu sunt frumoasa

Cred cu tărie că fiecare femeie este frumoasă în felul ei. 

Am făcut o mică încercare și am întrebat fetele din comunitatea de pe instagram, ce anume le face să se simtă frumoase. O să vă arăt câteva dintre răspunsuri în cele ce urmează.

După cu ați observat deja, majoritatea răspunsurilor au menționate cel puțin o dată iubirea, încrederea și persoana dragă de lângă noi. 

Mesajele de mai sus sunt exemplu și dovada că de cele mai multe ori noi oamenii suntem responsabili de felul în care ne simțim. Totul este un rezultat al unei acțiuni de care noi suntem responsabili, și acum o să îmi spuneți că mă contrazic, însă dați-mi răgaz să îmi explic afirmația. 

Noi trebuie să ne înconjurăm de oameni care ne vor doar binele, să ne ridicăm unii pe alții, deoarece nu totul este o competiție. Dacă iubim, primim înapoi iubire, dacă oferim încredere, primim încredere. 

Nu vreau ca acest articol să fie sub formă de predică, dar atât în mediul online cât și în viața reală totul pare o competiție, mai ales între fete. Așa că e foarte important să împărtășim o vorbă bună, un comentariu pozitiv atât în lumea reală cât și în cea virtuală. 

Nici nu vă puteți imagina cât de mult face o vorbă bună spusă la momentul potrivit. 

Un alt lucru de care noi, fetele suntem responsabile și care ne face să ne simțim și să fim frumoase este îngrijirea personală. 

Nu, nu este un lucru sperficial să avem grijă de noi, să ne machiem, să ne punem parfumul preferat și să fim gata pentru o nouă zi. 

Un lucru pe care eu îl făceam deja la momentul la care am facut cursul de machiaj la Gabriela Popescu, era să port ruj roșu în zilele în care nu eram în cea mai bună dispoziție. Sfatul Gabrielei a fost următorul: dacă avem cliente la 4 dimineața, ne e somn și nu suntem în cea mai bună zi a noastră, un ruj roșu și o cafea bună pot face foarte multe. 

În continuare îmi susțin părerea, că doar noi suntem responsabili de cum ne simțim, de cum ne îngrijim sufletul și trupul.

Să aveți un 2020 extraordinar. Nu uitați să vă înconjurați doar de oameni minunați care cu ceva bun de spus, vă susțin și vă ajută să creșteți. 

Love, Adela.

Dacă vreți să aflați primele când postez noutăți, nu uitați să mă urmăriți pe: ❤ Facebook | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *