Noutati de la Bioderma în rutina mea de seară

Salut și bine te-am regăsit. Astăzi am din nou pentru tine noutăți pentru îngrijirea tenului.

De ceva vreme am introdus în rutina mea de seara două produse de la Bioderma, anume serul și crema de noapte din gama Pigmentbio. Am primit întreaga gamă, adică și gelul de curățare și crema de zi cu SPF +50, însă pe acestea nu am apucat să le testez încă. După cum ai văzut și în articolul cu produsele pe bază de retinol de la Gerovital, am anumite pete pe ten, așa că această rutină îmi este de foarte mare ajutor.

Pigmentbio Ser concentrat cu vitamina C. Este un tratament de înaltă siguranță, cu vitamina C prospătă în concentrație de 2% și AHA/BHA 10%. Doza recomandată este de 5 picături, aplicate după curățarea feței și a gâtului. Se utilizează minim o luna și maxim 3 luni.
Eu îl folosesc cam de o lună și jumătate și îmi place super mult efectul acestui produs. Tenul meu este mult mai luminos după utilizare, are un aspect mai ferm.

Pigmentbio crema regeneratoare de noapte. Se recomandă singură sau dupa Pigmentbio Ser concentrat cu vitamina C. Am observat atât efect de iluminare cât și de fermitate, ca și în cazul primului produs. Din punctul meu de vedere, combinația acestor două produse este amazing pentru tenul meu.

Întrucât noaptea este cel mai bun moment pentru refacerea naturală a pielii, Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte stimulează reînnoirea celulară și producția de colagen pentru o piele mai fermă și mai luminoasă la trezire.

Dacă ai un ten problematic, care are nevoie de o îngrijire mai atentă, consider că produsele acestea pot face parte din rutina ta, pentru îmbunătățirea asepectului pielii.

În cazul meu, o să fie un tratament de lungă durată pentru reducerea petelor cauzate de soare, însă după cum am mai menționat, mă aflu pe drumul cel bun. Tenul meu arată din ce în ce mai bine.

Toate produsele le găsești online în link-urile de mai jos:
🎀 Ser concentrat cu vitamina C Pigmentbio
🎀 Cremă regeneratoare de noapte Pigmentbio
🎀 Crema de zi cu SPF 50+ Pigmentbio
🎀 Spumă de curățare cu efect de exfoliere Pigmentbio

Să ai o săptămână superbă!
Love, Adela.

Dacă vrei să afli prima când postez noutăți, nu uita să mă urmărești pe:
Facebook | Instagram

Comments

February 23, 2020 at 3:36 PM

Doar lucruri bune am citit despre gama asta, dar inca nu am incercat-o !February 24, 2020 at 4:20 PM

Le folosesc și eu. Îmi plac tare mult. Sunt preferatele mele până în prezent.February 24, 2020 at 7:13 PM

Serul acela îmi doresc tare mult să-l încerc și eu!February 24, 2020 at 8:13 PM

Folosesc si eu crema si chiar imi place, iar urmatorul produs pe lista este serul. Din pacate nu m-am inteles cu SPF-ul din aceasta gama, nefiind destinat tipului meu de piele.February 24, 2020 at 8:45 PM

Eu nu folsoesc produsele Bioderma, dar am mare grijă la ceea ce aplic pe ten. Și nu uit niciodată să îl curăț foarte bine în fiecare zi.February 25, 2020 at 12:20 AM

Crema asta de noapte e geniala. Preferata mea din toata gama.February 25, 2020 at 6:53 PM

Gama aceasta este faina. Eu folosisem serul cel mai des si crema de noapte. Acestea sunt preferatele mele.February 26, 2020 at 1:15 AM

Mie mi se par extrem de utile aceste produse. Eu chiar am cateva pete pigmentare si sper ca aceste produse sa-mi rezolve problemele existenteFebruary 27, 2020 at 12:36 AM

Am si eu aceste produse pe masuta mea de make-up si pot spune ca sunt intr-adevar bune!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *