Cozy weekends with my hubby

Nu știu voi cum preferați să vă petreceți weekendurile, însă nouă ne place din când în când să lenevim în pat ca focile. Fie că ne uitam la seriale, fie că citim, un lucru este mega esential. Să stam confortabil.

Ritulaul este unul simplu și cozy. Stăm pe canapea sau în dormitor și ne acoperim cu o patură mega pufoasă, lumânari parfumate, ceva cald de băut și ceva nesănătos de mâncat.

Nu știu dacă este ceva care să îmi strice mood-ul mai mult decât o pereche de pantaloni care nu îmi sunt confortabili sau o bluză în care simt că nu îmi respiră pielea. Cred că nu sunt singura care gândește exact la fel, nu?

Nu îți dai seama că ai purtat o viață pijamale inconfortabile, din material mai puțin calitativ, unul sintetic de cele mai multe ori, până nu le-ai încercat pe cele potrivite. – cliche?

De asemenea, cui nu îi place ca atunci când doarme, sau când stă acasă să fie lejer? În privința aceasta pijamalele de la Lady Line sunt ideale și îți vin în ajutor.

Îți garantez că și calitatea somnului se schimbă în momentul în care dormi într-o pijama din bumbac. Al meu cu siguranță s-a schimbat. Eu aș fi spus că toată vâlva aceasta în jurul hainelor potrivite pentru somn este doar marketing și nu are de-a face cu realitatea. Stupid me.

Dacă crezi că nu o să îți găsești pijamalele potrivite, țin să te contrazic. Pe site sunt atât modele pentru femei, bărbați cât și pentru cei mici.
Pijamale pentru toată familia? Da, vă rog! ❤

Eu am ales două modele, unul pentru mine și unul pentru Alex. Eu am vrut una cu mâneci lungi pentru că sunt mai friguroasă, însă pentru Alex am luat una pentru primăvară aș spune.

Merită să arunci o privire pe Site-ul Lady Line, cu siguranță o să găsești ceva pe gustul tău. Ghici ce? Acum e și o perioadă în care găsești reuceri; eu zic că e musai să profiți.

Să ai o un weekend superb!
Love, Adela.

Dacă vrei să afli prima când postez noutăți, nu uita să mă urmărești pe:
Facebook | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *