La ce ai renunța? Leapșă de la Madmoiselle

Aparent aceasta este the ultimate Leapșă în blogosfera din România. Eu zic să vedem ce îmi iese și mie, gracias Madmoiselle pentru tag.

Laptop sau telefon?

Cred că aici îmi este cel mai ușor să aleg.
Bună, sunt Adela și sunt dependentă de telefonul mobil. Prefer de 100 de ori telefonul mobil, cu el pot face poze, edita și dacă ma chinui putin pot scrie și articole pentru blog. Deci cu siguranță aș renunta mai repede la laptop.

Cărți sau televizor?

Noi avem televizor doar pentru Netflix și pentru câteva meciuri la care se uită din când în când Alex. Cred că aș putea renunța la televizor în favoarea cărților.

Pizza sau hamburger?

Hamburger all the way! Dacă merg într-un local, prima dată mă uit să văd dacă au Burger, abia apoi la restul meniului. Preferatul meu dintotdeauna a fost cel de la Euphoria, Euphoria Burger. Dacă veniți în Cluj-Napoca vi-l rcomand cu mare drag!

Ciocolată sau fursecuri?

Hmmm, prefer ciocolata, însă doar înainte de acea perioada a lunii, în rest aș purtea renunța cu ușurință la ambele.

Chipsuri sau pufuleți?

Chipsuri. Chipsuri. Chipsuri. Daaa, știu că nu-s bune, însă mie îmi plac super mult, aproape toate sortimentele. It is what it is… Chiar în acest moment am o pungă de Lays cu smântână și verdețuri lângă mine.

Filme sau seriale?

Seriale. Love them. Am văzut multe, îmi plac aproape toate genurile așa că aștept și sugestii.

Vacanță la mare sau la munte?

La mare. Eu am o vorbă mai drăguță sau mai puțin drăguță. ”Să stau ca o focă la soare.” Așa că fiecare concediu pe care ni-l planificăm, musai să fie la mare și la soare. De obicei dacă vrem munte, când mergem acasă la Bistrița mergem și până la Colibița, deci nu ducem dorul muntelui.

Dacă vrei să afli prima când postez noutăți, nu uita să mă urmărești pe:
Facebook | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *