Fond de ten affordable

Bună, sunt Adela și folosesc zilnic fond de ten. Dacă ar fi să folosesc unul high-end as deveni (mai) săracă muuuult prea repede.🤣
Cred că nu sunt singura care își dorește un fond de ten pe care să îl folosească zilnic și să nu coste o avere, nu-i așa?
Da, mă gândeam eu. Eu vin azi către voi cu o super sugestie.

Unul dintre preferatele mele de câțiva ani, datorită raportului Calitate-Preț este fondul de ten Fit Me Matte & Poreless de la Maybelline New York.

Prezentarea celor de la Maybelline sună în felul următor:
Noi credem ca cele mai bune lucruri se intampla atunci cand te bazezi pe propria intuitie… tu ce parere ai?
Maybelline New York te incurajeaza sa-ti asculti instinctul atunci cand vine vorba de alegerea produselor de makeup, in special a fondului de ten.
Pentru acest lucru, te anuntam ca noua formula a fondului de ten Fit Me Matte & Poreless care contine argila ce absoarbe excesul de sebum, iti va pastra tenul matifiat intreaga zi!
Cat despre alegerea nuantei… nu-ti face probleme, cu siguranta iti vei gasi nuanta ideala din cele 20 disponibile!

La machiajul de zi cu zi pentru mine este mega important ca fondul de ten să reziste de dimineața până seara. Am un ten mixt cu tendințe de îngrășare în zona T.
Acest produs este exact ceea de ce am nevoie deoarece este pentru ten normal cu tendință de îngrășare, promite să estompeze și să minimizeze porii cu un rezultat natural de altfel. ❤
Vara când este cald tenul meu o ia complet razna, este imperativ să folosesc produsul potrivit și o pudră de setare.

Consistența fondului de ten este una lichidă, dar acest lucru nu influențează absolut deloc nivelul de acoperire, care este unul mediu spre mare. Preferatul meu. ❤
Chiar dacă până acum ceva vreme preferam să îmi aplic fondul de ten cu burețelul, de câteva luni am renunțat la acesta în favoarea pensulei, deoarece mi se pare că este muuuult mai igienic (atât pe mine cât și pe cliente).

De asemenea, chiar dacă e mult mai ușor și rapid să aplic fondul de ten cu burețelul, cu pensula reușesc să dozez foarte bine cantitatea de produs pe care o aplic într-o anumită zonă.

Fondul de ten Fit Me Matte & Poreless cu Argilă are o cantitate de 30 ml și un termen de valabilitate de 12 luni de la deschidere.

Sunt curioasă, care este fondul tău drug store preferat și cu ce preferi să îl aplici?

Stay Safe!
Love;
Adela

Dacă vreți să aflați primele când postez noutăți, nu uitați să mă urmăriți pe: ❤ Facebook | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *