Masca de păr căreia îi sunt fidelă

Nu cred că există persoană care să nu fi încercat cel puțin un produs de la Kallos, nu-i așa?
Fie că vorbim despre ojele lor care sunt mega rezistente, fie că vorbim despre produse de îngrijire a părului sau a corpului, cu siguranță ai testat ceva de la acest brand. Eu cu siguranță am testat câteva produse. Parcă îmi este dor de ojele lor, acum că am renunțat la oja semipermanentă, poate ar fi o idee să îmi refac stocul de oje…. Hmmmm, I shall think about it. 😎

Anyway, astăzi am ales să îți povestesc despre acest produs, deoarece din punctul meu de vedere nu este suficient de încurajată cumpărarea lui. Este vorba despre masca de păr hidratantă Placenta de la Kallos.

Nici nu îmi mai amintesc de cât timp folosesc produsul acesta. Chiar dacă sunt perioade când poate primesc spre testare și alte produse pentru păr, fac ce fac și tot la acesta mă întorc mereu. My eternal love.
*Singing* Mă-ntorc la Tine iar si iar Mare Albastră
Cum se întoarce valul tău, veșnic la mal

Descriere: Kallos Tratament pentru păr cu extract de plante, datorită agenţilor nutritivi proveniţi din extrasul de grâu şi bambus, părul va deveni puternic, mătăsos şi uşor de pieptănat. Recomandat pentru păr uscat, despicat.

Indiferent de masca/balsamul pe care le-am folosit acasă pentru părul meu, nu am avut același rezultat. Înainte de a-mi decolora părul dacă foloseam această mască, nici nu mai trebuia să îmi pieptăn părul. Pur și simplu se descâlcea singur la limpezire. How great is that?

Dacă nu găsești produsele Kallos în proximitatea ta, mai ales acum când e indicat să stăm în casa cât de mult putem, eu am o soluție pentru tine.
Pe acest site ecosmetix.ro veți găsi exclusiv produse Kallos. Mie chiar mi-au făcut cu ochiul niște pachețele care arată tare bine și de care nici nu știam că există.

Dacă ai încercat produse de la Kallos, mi-as dori să aflu care sunt preferatele tale. Poate facem schimb de idei.

Stay Safe.
Love,
Adela

Dacă vrei să afli prima când postez noutăți, nu uita să mă urmărești pe:
Facebook | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *